Nybyggd hemsida

Som ni säkert vet om vid detta laget har vi försökt att avsluta Andreasrahms tjänster men det kommer hela tiden in intressanta förfrågningar. Det är allt mellan himmel och jord. Den typiska förfrågan är en förening eller ett litet företag som vill synas på internet. De har varken kunskap eller tid för att pilla själva utan vill ha en komplett produkt med både hemsida och e-post. Dessa potentiella kunder är också relativt ekonomiskt svaga vilket gör att timmarna inte får springa iväg. Det är därför vi brukar rekommendera att vi bygger en WordPress hemsida. Det finns flera fördelar med detta. De går som sagt snabbt och enkelt att bygga upp. Kunden kan enkelt ta över dagliga uppdateringar och i viss mån egen utveckling av hemsidan.

Hemsidan som vi precis byggt handlar om att låna pengar. Det är en recensions hemsida av olika snabblåns företag. Kunden som beställde denna hemsida av oss menade att det saknades hemsidor för att låna direkt. Kunden som vill vara anonym hade nyligen behövt ta ett snabblån och behövde pengar direkt. Det fanns ingen bra hemsida som fokuserade på relevant och snabb information av kostnader och krav från olika långivare enligt denna. Det var därför hen bestämde sig för att ha en egen hemsida som informerar andra låntagare om denna infon som hen saknade på internet. Andreasrahm brinner själv för internet och tror på att göra internet till en bättre plats. Vi älskar därför förfrågningar där man vill upplysa sina medmänniskor om relevant information som inte redan innan finns på internet.

Exemplet ovan är ett perfekt exempel på en lyckad leverans. Det kunde inte ha blivit såhär lyckat utan ett bra samarbete och förståelse för varandras behov. Kunden gjorde en detaljerad plan där vi hela tiden visste hur kunden ville att hemsidan skulle bli. Det handlar allt ifrån färger, menyer och strukturer. Det var också en fördel att beställaren hade skrivit många av informationstexterna redan innan hemsidan beställdes. Det gjorde att vi kunde anpassa strukturen efter texten. Vi tror att med denna leverans att vi fått en mycket nöjd kund och att vi gjort internet till en bättre plats med relevant info. Vi hoppas också att någon besökare inser att snabblån inte bara är guld och gröna skogar utan det finns många nackdelar med!

wordpress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *