Denna hemsida vänder sig till dem som går i tankarna om att starta en hemsida, och antingen vill göra det själv eller köpa in det från något håll. Hemsidan är framförallt fokuserad på de tjänster som Andreas Rahm erbjöd, och är något av en dedikation till den verksamhet som han drev under många år. De tjänster som han erbjöd var många:

  • Han höll på med webbdesign och hjälpte många företag och föreningar att komma in på internet och lägga upp sin hemsida på en domän.
  • Han erbjöd tjänster som webbhotell med eposthantering och han var också tidig med sökmotoroptimering.
  • Han gjorde installationer av nätverk, både hårdvarumässigt, genom att dra kablar och installera servrar och hubbar och ansluta datorer, men också mjukvarumässigt, genom att installera program och applikationer på datorerna och servern, och se till så att programmen fungerade på varje enskild dator utan problem, fast med många program installerade centralt i en server.
  • Han arbetade med virusrensningar, för de som hade fått problem med skadlig programvara som virus och trojaner.
  • Han utförde installationer av nya datorer och ominstallationer av datorer och uppdateringar till andra operativsystem.

Andreas Rahm erbjöd alltså ett omfattande spektra av service och konsulterande inom datorer, med både större system av hårdvara och nätverk till det mycket tekniska, som programmering av hemsidor.

Dessa områden är de områden som vi tangerar på denna hemsida och vi önskar er lycka till med era hemsideprojekt och hoppas att denna sida kan vara till hjälp, oavsett om du väljer att göra det själv eller att köpa in en tjänst utifrån.